۱۱ ماده غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر امیکرون

در حالیکه موج جدید شیوع کووید ۱۹ با سویه امیکرون در کشورهای مختلف افراد زیادی را درگیر کرده و تقویت سیستم ایمنی بدن اهمیتی بیش از پیش یافته است به گزارش عصر دلفان به نقل از یورونیوز در واقع هرچند واکسیناسیون بهترین راه برای محافظت در برابر کرونا است با این حال تمرکز بر یک […]

در حالیکه موج جدید شیوع کووید ۱۹ با سویه امیکرون در کشورهای مختلف افراد زیادی را درگیر کرده و تقویت سیستم ایمنی بدن اهمیتی بیش از پیش یافته است به گزارش عصر دلفان به نقل از یورونیوز در واقع هرچند واکسیناسیون بهترین راه برای محافظت در برابر کرونا است با این حال تمرکز بر یک رژیم غذایی خوب و مغذی می تواند سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت کند تا در مقابل با ویروس بتواند عملکرد بهتری داشته باشد برخلاف آنچه ممکن است پاره‌ای تصور کنند حذف وعده های غذایی به منظور گرفتن رژیم سخت بدن را تضعیف کرده و بیشتر در معرض ابتلا به ویروس های موجود در اطراف میسازد خواب خوب مناسب و کافی نیز به بدن اجازه می دهد تا از نظر جسمی و ذهنی خود را بازسازی کند متخصص تغذیه در آمریکا ۱۱ ماده غذایی که می توانند بیشترین سهم را در تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا داشته باشند معرفی کرده است

۱_ مرکبات لیمو پرتقال و نظایر آن ها از خانواده مرکبات سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین سی هستند که تاثیر خوبی را برای دستگاه ایمنی بدن به منظور مقابله در برابر ویروس ها خواهند داشت

۲_ انار به دلیل آنتی اکسیدان بالا انار از جمله میوه هایی است که سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت می کند۳_میوه های قرمز نین توصیه می‌کنند که به میوه‌های قرمز شامل انواع تخمه ها و شاه توت ها که غنی از آنتی اکسیدان ها هستند اهمیت دهید

۴_ ادویه ها جات و سبزی های خشکی نظیر زردچوبه زیره کاری سیر آویشن و زنجبیل و زعفران غنی از آنتی اکسیدان ها هستند و برای سیستم ایمنی بدن کمک ارزشمندی به شمار می روند

۵_آجیل و دانه‌های روغنی میوه های خشک نظیر توت توت خرس آلو و کشمش تاثیر خوبی بر تقویت ایمنی بدن دارند دانه‌های روغنی نیز منبع خوبی برای تأمین نیازهای بدن هستند که از جمله آنها می‌توان به بادام گردو یا حتی فندق اشاره کرد

۶_حبوبات هر چند حقوق بشر در نگاه اول به نظر نیایند با این حال منبع مغذی بسیار خوبی برای مصونیت بدن از ابتلا به ویروس ها هستند از جمله مواد غذایی پرارزش می‌توان به لوبیا قرمز عدس و نخود اشاره کرد مست

۷_ماهی های روغنی من مصرف ماهی گزینه بسیار خوب برای تقویت ایمنی به شمار می‌روند ماهی سالمون ماهی تن ساردین و ماهی خال خالی از این جمله هستند علاوه بر این ماهی های چرب نیز برای تقویت ایمنی عالی هستند

۸ چای سبز چای سبز حاوی آنتی اکسیدان ضد سرطانی است این ترکیب گیاهی از آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد اتم های ناپایداری که باعث تخریب سلولی می شوند جلوگیری می کند علاوه بر این مطالعات قبلاً ثابت کردند که آنتی اکسیدان کاتچین موجود در چای سبز خاصیت ضد التهابی دارند

۹_اسفناج متخصصان علم تغذیه همچنین سبزیجات اسفناج را به دلیل محتوای ویتامین سی آنها توصیه می‌کنند

۱۱ کلم بروکلی خانواده کلمه ها به خاطر تاثیرات شگفت انگیزش آن بر سلامتی شناخته می شوند در میان کلم ها اما کلم بروکلی غنی از ویتامین سی است که بدن را در برابر هجوم ویروس ها کمک می کند